FAQ

Het ideale groepsuitje? Jazeker!

Heel simpel: ClashRooms gaat over verbinding, samenwerken en enthousiasme! Je speelt in dezelfde ruimte zowel met als tegen elkaar. Dat maakt het vanaf de eerste minuut zo ontzettend leuk en energiek! Met recht het ideale groepsuitje!!

Toegankelijkheid

ClashRooms is in beide talen te spelen, voor veel van de spellen is taal zelfs niet eens een factor. Geef bij de boeking aan of je een Nederlandstalige of Engelstalige GameMaster wilt hebben.

ClashRooms wordt binnen gespeeld, dus is geschikt voor ieder weertype!

Zeker! Het is geschikt voor alle leeftijden en omstandigheden, waarbij we de spellen uiteraard ook kunnen afstemmen op de wensen van de groep. Alle ruimtes zijn ook rolstoeltoegankelijk, en zelfs voor de sportieve spellen geldt dat we met beperkingen rekening kunnen houden.

Nee. Alle spellen zijn juíst volledig risicovrij, hoogstens moet je rekening houden met overenthousiaste teamleden.

Door onze verschillende kamers kunnen wij groepen tot 60 personen aan. Zijn jullie met nog meer mensen, neem dan contact op voor maatwerk.

ClashRooms is leuk voor kinderen vanaf ca 10 jaar. Ze kunnen dan meedraaien in een groep met volwassenen.
(Heeft je groep enkele kinderen jonger dan 10, dan zijn ze kosteloos welkom als toeschouwer.)

Wil je een uitje alleen voor kinderen, zoals een kinderfeestje? Neem dan even contact met ons op.

Ja hoor, geen probleem. Mocht je tijdens een spel denken dat je liever stopt of niet meedoet, dan kan een teamgenoot altijd voor u invallen.

Nee, het is niet toegestaan om dieren mee te nemen in ClashRooms.

Spellen

We hebben drie verschillende thema-kamers. Afhankelijk van de duur van je boeking speel je in elke Room 2 of 3 spellen! Er is veel afwisseling!

Dat gaan we natuurlijk nog niet helemaal vertellen. Op onze website zijn wat beelden te zien waar je al wat uit kunt halen.

Van de spanning zou dat best kunnen! Maar fysiek niet, je hoeft geen sportkleding aan en achteraf is er geen douche nodig.

Ja, dat durven we je te garanderen. Voor elke groep hebben wij passende spellen die met enthousiasme en energie gespeeld zullen worden!

Nee, helemaal niets. Alleen de cliche-matige goede zin, maar zelfs dat komt vanzelf wel goed!

Verloop van een boeking

Zie deze pagina, gelegenheid genoeg!

Ongeveer 10 minuten tot een kwartier van tevoren. We hebben een ontvangsruimte waar de groep zich kan verzamelen, maar als je erg vroeg bent kan het zijn dat je eerder bent dan de GameMaster.

Een boeking duurt 1,5 of 2,5 uur. En daarnaast is er natuurlijk ruimte voor een drankje voor- en achteraf.

Als er onverhoopt iemand niet mee kan, gelden onze annuleringsvoorwaarden. Je kunt het beste reserveren voor het aantal personen waarvan je zeker bent dat aanwezig kan zijn, ter plekke mensen bijboeken is namelijk geen probleem. (Tenzij je over het aantal van 20, 40 of 60 personen gaat, neem dan even contact op!)

Het mooie van ClashRooms is dat in teams gespeeld wordt, en dat niemand daarbij onmisbaar is. Aansluiten of afhaken is daarom geen probleem. Los van dat het natuurlijk minder leuk is. En dat we er geen restitutie voor geven…

Eten en drinken

Ja, in onze ontvangstruimte is er gelegenheid om koffie of thee te drinken en zijn er snacks zoals Mars en chips verkrijgbaar. Daarnaast zijn er tijdens de gehele boeking gekoelde dranken aanwezig. Alles kan ter plekke af worden gerekend.

Nee, eigen consumpties zijn niet toegestaan.

Ja, maar met mate. We willen graag dat de energie en gezelligheid uit de spellen en de samenwerking komt! Als je een uitje viert waarop je verwacht dat alcohol een onderdeel gaat zijn, dan adviseren wij om ClashRooms op het begin van het programma op te nemen! Als groepen overduidelijk te dronken of op een andere manier vervelend zijn, dan behouden wij ons het recht voor om de boeking niet te starten of te stoppen.

Jazeker. Je loopt bij ons zo de binnenstad in, en ook binnen ons pand zijn er verschillende mogelijkheden. Zie hiervoor onze pagina Arrangementen!

Bedrijfsuitje

Ja, ontzettend, daarom hebben we er zelfs een aparte pagina over gemaakt. Als je op zoek bent naar een activiteit die voor iedereen geschikt én leuk is, dan heb je die op deze website gevonden.

Uiteraard! Neem hiervoor contact op via info@clashrooms.nl!

Jazeker. Je loopt bij ons zo de binnenstad in, en ook binnen ons pand zijn er verschillende mogelijkheden. Zie hiervoor onze pagina Arrangementen!

Overig

Wij willen graag in direct overleg met jou de beste boekingsmogelijkheid voor je vastleggen. Een direct online reserveringssysteem hebben we (nog) niet. Allereerst omdat boekingen elkaar kunnen overlappen, zodra je een kamer uit bent kan de volgende groep daar immers in terecht. Daarnaast hebben we voor elke boeking een GameMaster 1,5 of 2,5 uur beschikbaar nodig. Die complexiteit samen maakt dat we liever in persoonlijk overleg het juiste moment met jou bepalen.

Ja dat kan. Je betaalt in dat geval echter wel de kosten van 6 personen. ClashRooms is bedoeld als groepsuitje en daar zijn de ruimtes, de spellen en de inzet van een persoonlijke GameMaster ook op ingericht. Dat neemt niet weg dat we ook voor een kleine groep er een supergezellige en energieke belevenis van zullen maken!

Nee, voor een ClashRooms boeking dienen zowel de Rooms als een GameMaster beschikbaar zijn. Je dient dus vooraf (tijdig) te reserveren.

Betalen gebeurt vooraf via een betaallink. Daarnaast kunnen op locatie eventuele drankjes en snacks worden afgerekend. Daarvoor is een pinautomaat beschikbaar.